Медицински пиявици - грижа

Продавам_Пиявици_Терапия

Медицинските Пиявици, които ще получите са отгледани специално за лечебни цели в стерилна среда. Могат да живеят с години в дома ви, като им осигурите благоприятни условия.

Съхранявайте вашите лечебни пиявици в стъклен или пластмасов съд, аквариум, съобразен с броя пиявици, които ще отглеждате. Ползвайте съд с широко гърло, за лесно боравене с лековитите пиявици. Налейте им речна, дъждовна или чешмяна вода. Осигурете кислород на пиявиците: покрийте гърлото на съда със здрав плат, може кърпа и прихванете с ластик. Уверете се, че е уплътнено добре и пиявиците няма да избягат. Дръжте вашите лечебни пиявици на тъмно и хладно, далеч от пряка слънчева светлина. Сменяйте водата веднъж седмично.
Можете да извършите хирудотерапия с медицински пиявици като ги поставите сами, или с близък човек, който да ви помага. Пригответе си: кърпа, дамски превръзки, хавлия, хартиено тиксо, буркан с вода за напитите пиявици. Преди започване на терапията не трябва да сте ползвали : парфюм, сапун, шампоан, крем или други изкуственини или естествени мазила и миризми по тялото си.

Настанете се удобно и поставете медицинска пиявица на мястото, където искате да се хване. Можете да поставите няколко пиявици в една област или да ги позиционирате в различни части по тялото. Обикновено за един сеанс се ползват 5-10 бр пиявици, а при тежки заболявания в напреднал стадии до 33 пиявици. Времетраенето на терапията е индивидуално при всеки. Когато се насмучат, пиявиците се пускат и падат сами. Напитите дръжте отделно от гладните пиявици, за да не стане канибализъм. От мястото където е пила медицинска пиявица, ще изтича кръв смесена с лимфа с часове. Използвайте дамските превръзките или хавлията да подсушавате кръвотечението. Следете превръзката и я сменяйте с нова като се напълни.Хирудотерапия – Лечение с Медицински Пиявици в България

Promote your Page too

Comments are closed.