За Пиявица.бг - Международен Дистрибутор и Доставчик на Медицински Пиявици

lechenie-piqvici-hirudoterapiq

lechenie-piqvici-hirudoterapiq

Поръчайте медицински пиявици ТУК. Пиявица.бг е доставчик на живи медицински пиявици от вида “Hirudo Medicinalis” за България, Европа и целия свят. Ние работим с Био – Ферми специализирали в отглеждането на медицински пиявици, осигуряващи повечето от пиявиците ползвани в медицинските заведения по света.

Занимаваме се с доставката на медицински пиявици от 2013 година и сме едни от малкото, които осигуряват пиявици на хора от широката публика, медицински заведения и медицински лица. Пиявиците, които доставяме са отлично качество, а цените ни са най – изгодните в цяла Европа. Работим с поръчки на дребно и на едро.

Медицинските пиявици се поддържат в чиста и стерилна среда, като доставчиците непрекъснато инвестират в технологии като ултравиолетова стерилна стерилизация, обратна осмоза, активирано усвояване на въглерод. С тези процеси се гарантира, че медицинските пиявици са от най – висок клиничен стандарт.

Хирудотерапията и ползването на лечебни пиявици се възражда и този древен метод за лечение намира все повече почитатели по цял свят. Хирудотерапия се практикува с успех от всеки – както от хора, решили да се лекуват с пиявици в къщи, така и в специализирани болници, където лекуват с всевъзможни заболявания и проблеми.

Използването на пиявици има доказан ефект при облекчаването на болката и симптомите на заболяването. Работим също с ветеринарни клиники, където употребата на пиявици намира все по – широко приложение. Закупуването на медицински пиявици от Пиявица.бг ви гарантира най – високо ниво на обслужването и стандарт за качество. Можете да бъдете сигурни, че пиявиците които поръчате, ще пристигнат живи и в отлично състояние – гладни и готови да ви лекуват.