Защо да Поръчам Медицински Пиявици от ПИЯВИЦА.БГ ?

Медицинските пиявици от PIQVICA.BG са лесни за поръчване !

Бързо и лесно можете да заявите поръчката си ТУК или като се обадите на 0988979306 или ни изпратите съобщение по електронната поща  medicinska_piqvica.bg@abv.bg в което да са включени данните ви: имена, телефонен номер, брой пиявици, и офис на Еконт или ваш адрес, където ще получите пратката си.

Експресна доставка на следващия ден след поръчката ви ! 

Щом сте направили вашата поръчка на медицински пиявици, екипът ни ще подготви пратката ви и ще се постарае, пиявиците да бъдат пуснати с куриера още същия ден. Доставката на пратката се осъществява на следващия ден. До обяд пиявиците трябва да са в офиса на куриера или да пристигнат на посочения от вас адрес. За малките населени места, доставката се осъществява в деня в който куриера прави разнос на стоката до съответното място.

Пиявиците, които ще получите са отлично качество!

Ние от Пиявица.бг подбираме внимателно доставчиците си и работим само с утвърдени в отглеждането на медицински пиявици био – ферми. Ако до сега не сте поръчвали медицински пиявици от нас, ви съветваме да опитате пиявиците ни. Ще бъдете удивени, колко живи, активни и гладни са те. Ще останете толкова доволни, че ще поръчвате пиявиците си само от тук.

100 % от пиявиците които изпращаме пристигат живи ! 

Пиявица.бг гарантира, че всички пиявици, които поръчате ще дойдат при вас в перфектна форма и състояние. Ако част от пиявиците са пристигнали мъртви, ни снимайте умрелите пиявици и ние ще ви изпратим нови напълно безплатно.

Изпращаме медицински пиявици целогодишно ! 

Искате пиявици зимата, няма проблем. Нуждаете се от лечебни пиявици лятото, не се колебайте и ги заявете тук. Ние сме винаги на разположение, готови да ви изпратим желаните пиявици, които сте поръчали. Нашите цени не се менят през годината. Докато останалите доставчици увеличават цената през зимата, ние запазваме същата добра цена за нашите клиенти.

Нашата грижа към клиента е несравнима ! 

Ние сме доволни, когато и вие сте доволни. Ние сме тук за да ви помогнем и ако имате въпроси не се колебайте да ни потърсите. Отговаряме на електронните ви съобщения до 24 часа всеки ден, включително почивните дни. Можете да разгледате информативните статии за лечебните пиявици и канала ни в YouTube Канал. Можете да задавате вашите въпроси като коментар под видеата ни, където ще получите точен отговор от нашия youtuber. Също можете да закупите частна консултация с наш консултант, с който ще можете да говорите за всичко, което ви интересува относно медицински пиявици, Хирудотерапия и лечение с пиявици.

Доставката на лечебни пиявици се извършва по цял свят ! 

Без значение в коя държава сте, ние ще изпратим заявените пиявици до вас и вие ще ги получите живи до 3 работни дни !

Ако в последния момент се откажете от поръчката си, вие можете да не я приемете. 

Ако след като сме пуснали пиявиците с куриера, вие се откажете от поръчката си, можете да не я приемате. Тогава единствено се заплаща транспортния разход на куриерската фирма.

Можете да проверите пратката си, преди да я приемете.

Пиявиците се изпращат с наложен платеж и с опция да проверите пратката, преди да я платите и да я вземете от куриера.

Помагаме ви, да имате най – голяма полза от медицинските пиявици чрез информацията, която сме събрали и споделили за вас в нашия YouTube Channel с Информативни Видеа. Почерпете знания и опит от многобройните видеа за употребата на медицински пиявици, които сме сътворили за вас. АБОНИРАЙТЕ се за канала за да бъдете уведомени за всяко ново качено видео.

Ние от екипа на Пиявица.бг ви благодарим !