Защо да Поръчам Медицински Пиявици от Пиявица бг?

Защо да Поръчам Медицински Пиявици от Пиявица бг?

Защо да Поръчам Медицински Пиявици от Пиявици.бг?

Медицинските пиявици от PIQVICA.BG са лесни за поръчване !

Бързо и лесно можете да направите поръчка на медицински пиявици чрез нашия онлайн магазин, или ни изпратите съобщение по електронната поща  medicinska_piqvica.bg@abv.bg в което да са включени данните ви: имена, телефонен номер, брой пиявици, и офис на Еконт или ваш адрес, където ще получите пратката си.

Експресна доставка на следващия ден след поръчката ви ! 

Щом сте направили вашата поръчка на медицински пиявици, екипът ни ще подготви пратката ви и ще се постарае, пиявиците да бъдат пуснати с куриера още същия ден. Доставката на пратката се осъществява на следващия ден. До обяд пиявиците трябва да са в офиса на куриера или да пристигнат на посочения от вас адрес. За малките населени места, доставката се осъществява в деня, в който куриера прави разнос до съответното място.

Лечебните пиявици които ще получите са отлично качество!

Ние от Пиявица бг подбираме внимателно доставчиците си и работим само с утвърдени в отглеждането на медицински пиявици био – ферми. Ако до сега не сте поръчвали медицински пиявици от нас, ви съветваме да опитате пиявиците ни. Ще бъдете удивени, колко живи, активни и гладни са те. Ще останете толкова доволни, че ще поръчвате пиявиците си само от нас.

100 % от Хирудо Медисиналис пиявиците които изпращаме пристигат живи ! 

Пиявица.бг гарантира, че всички пиявици, които поръчате ще дойдат при вас в перфектна форма и състояние. Ако част от пиявиците са пристигнали мъртви, ни снимайте умрелите пиявици и ние ще ви изпратим нови напълно безплатно.

Изпращаме медицински пиявици целогодишно ! 

Искате пиявици зимата, няма проблем. Нуждаете се от лечебни пиявици лятото, не се колебайте и ги заявете тук. Ние сме винаги на разположение, готови да ви изпратим желаните пиявици, които сте поръчали. Нашите цени не се менят през годината. Докато останалите доставчици увеличават цената през зимата, ние запазваме същата добра цена за нашите клиенти.

Нашата грижа към клиента е несравнима ! 

Ние сме доволни, когато и вие сте доволни. Ние сме тук за да ви помогнем и ако имате въпроси не се колебайте да ни потърсите. Отговаряме на електронните ви съобщения до 24 часа всеки ден, включително почивните дни. Можете да разгледате информативните статии за лечебните пиявици и канала ни в YouTube Канал. Можете да задавате вашите въпроси като коментар под видеата ни, където ще получите точен отговор от нашия youtuber. Също можете да закупите частна консултация с наш консултант, с който ще можете да говорите за всичко, което ви интересува относно медицински пиявици, Хирудотерапия и лечение с пиявици.

Доставката на лечебни пиявици се извършва по цял свят ! 

Без значение в коя държава сте, ние ще изпратим заявените пиявици до вас!

Ако в последния момент се откажете от поръчката си, вие можете да не я приемете. 

Ако след като сме пуснали пиявиците с куриер, ако вие се откажете от поръчката си, можете да не я приемате. Тогава единствено ще трябва да заплатите транспортния разход за куриерската фирма.

Можете да проверите пратката си, преди да я приемете.


Изпращаме кръвопиещите пиявици с опция преглед. За да сте сигурни, че точно сме изпълнили поръчката ви и пиявиците са пристигнали живи, можете да ги прегледате и след това да платите на куриера за да ги получите.

Помагаме ви, да имате най – голяма полза от медицинските пиявици чрез информацията, която сме събрали и споделили за вас в нашия YouTube Channel с Информативни Видеа. Почерпете знания и опит от многобройните видеа за употребата на медицински пиявици, които сме сътворили за вас. АБОНИРАЙТЕ се за канала за да бъдете уведомени за всяко ново качено видео.

Ние от екипа на Пиявици.Бг ви благодарим !

Назад към блога

Оставяне на коментар