Лечение на Инсулт с Пиявици

Лечение на Инсулт с Пиявици

Пиявици при инсулт: Китайски начин на първа помощ при мозъчен удар.

   Китайски начин на първа помощ при мозъчен удар. С игла може да се спаси живота на пациента от инсулт. Този съвет е от един китайски професор.
Съхранявайте в къщата си игла или игла от спринцовката. Това е един невероятен и не традиционен начин за спасение на човека от инсулт. Прочетете го и го изпратете това писмо чрез пощата, за да може – този съвет да помогне на някой, който да оцелее!
Запазете спокойствие. Независимо от това къде се намира пострадалия, не го премествайте /движете/. Защото, ако преместите болния, капилярите могат да се спукат, и ще има кръвоизлив в мозъка! Помогнете на пострадалия да седне, за да се предотврати повторното падане на земята, а след това може да започне това, което ние говорим тук – самостоятелно кръвопускане Ако в дома си имате една спринцовка за инжектиране, това ще бъде най-добре, в противен случай – с шевни игли или други игли също така ще свършат работа.
1). Задръжте иглата – острието над огъня /на запалка или свещ/, за да се стерилизира и след това да се използва за пробиване на върха на всичките 10 пръста.
2). Няма специфични акупунктурни точки, само убождане в mm от нокътя.
3). Убодете така, така, че кръвта да потече.
4). Ако кръв не започва да капе, затегнете /стиснете/ около пробива на пръста с пръстите си.
5). Когато всички 10 пръстите кървят по малко, изчакайте няколко минути – ще видите, че жертвата ще се съвземе!
6). Ако устата на жертвата е изкривена в спазъм – дръпнете и масажирайте ушите му, докато те станат червени – следователно, към тях приижда кръв
7). Тогава убодете всяко ухо в меката част два пъти, по две капки кръв от всяко лобче. Няколко минути по-късно устата му вече не е изкривена /крампирана/ и жертвата трябва да дойде на себе си..
Изчакайте, докато жертвата ще дойде към нормалното си състояние, без никакви необичайни симптоми, а след това го изпратете в болницата. В противен случай, /преди тези процедури/ ако той/тя, бъде откаран в болница с линейка на бърза помощ, – от друсането, когато пътувате, ще доведе до факта, че капилярите в мозъка на жертвата се разкъсат.

Кръвопускане с медицински пиявици

   Отреченото преди време от медицината, пускане на кръв като възможност за овладяване на хипертонията се възражда. Все по – често се говори за този метод, който може в случаи на инсулт да съдейства за спасяването на човешки живот. Нови изследвания на берлински учени доказват, че при системно кръводаряване, действително показателите на артериалното налягане и лошия холестерол се нормализират. По-рано се е считало, че хипертонията е заради прекалено голямо количество кръв, излишна кръв, която трябва да се “пусне”. По същата причина са били слагани и лечебни пиявици. Впрочем, т.н. Хирудотерапия или лечение с медицински пиявици също се практикува все по-често и то при хора, пострадали от инсулт. С помощта на терапията с медицинските пиявици има шанс за успешното възстановяване на пациен след инсулт.

Назад към блога

Оставяне на коментар