Лечение с Пиявици при Псориазис

Лечение с Пиявици при Псориазис

   Ще сваляме напитите пиявици. Попитаха ме какво да правят след Хирудотерапия? Нужно е да не се консумира: алкохол, месо и никакви цигари. Ако пиете алкохол след терапия с пиявици ще получите треска. Ако пиете кафе и ядете месо ще получите сърбеж на раничките. Слагам си маска и да ви покажа как се свалят пиявици от кожата. От движението (мърдането) една пиявица падна от кожата. Пиявичките ще паднат само като са спокойни и наядени.


   Сега тук имаме втора паднала пиявка. Слагаме ги в буркан напитите пиавици. Ще ви посъветвам да си увиете краката в хавлия, след като паднат пиявиците от вас, за да може да попива всичката мръсна кръв. Нека побутнем голямата, да видим готова ли е да се свали. Да видим какво се случва с твоя ляв крак. Подлагаме хартия, за да не капе кръв. Ето, че една се пусна с голяма готовност, защото е много напита. Всички пиявки паднаха от левия ти крак. Сега го превързваме и сме готови. Нали не те боли изобщо крачето? Лепенките не вършат работа в случая, защото ще имаш силно кръвотечение поне 10 часа. За това лепенките не вършат работа.
   Сега ще превържем раничките от пиявичките с дамска превръзка. Слагам попиващата част точно на дупчиците, като първо избърсваме и подсушаваме. След това ще те увия с този целуфан. Пиявицата разрязва кожата под формата на символа на Мерцедес. Така, че когато подсушаваме кръвта само тампонираме без да търкаме раната. Ти имаш още една, две пиявички. Имате да кървите от две места. Най-трудно е да се овладее кървене от множество места. Аз лично, когато си поставят пиявици не си поставям повече от две места на терапия.
На две, три пиявични ухапвание е добре да се сложи една превръзка да попива кръвта. От мен Цеци довиждане.

Назад към блога

Оставяне на коментар