Хирудотерапия - превенция на инсулт (мозъчен удар) и инфаркт

Хирудотерапия - превенция на инсулт (мозъчен удар) и инфаркт

Аз съм Жельомир с пиявиците с Емо. Ще покажем как нашия приятел си поставя пиявици сам, а може и да му помогне. Той има 5 пиявици поставени на ухото. Предпочете тази точка за детоксификация. Аз имам едно виде с моя приятел, в което отново поставяме пиявици на ухото, може би е съвпадение това. Ето тук имаш ли пъпка или белег от миналото поставяне на пиявки? Това от млечните продукти ли е пъпката? Има много пиявици тук. Ще сложа пиявица на ухото от зачервяването. Той няма зачервяване, а белег от предната терапия. Опитваме се да прихванем пиявиците като обици, така иска Емо. Всъщност ние не ги хващаме, а те сами се захващат! Усещаш ли някоя да те е захапала? 
   Днес целта на терапията е духовно пречистване на нашия приятел. Той иска да бъде максимално пречистен - аурата му да се пречисти, да няма удар. Можете да поръчате пиявици от сайта Пиявици . бг 
   Тази пиявка се опитва мен да хване, може би аз съм по-за пречистване. Вие сте и по-сладък. Защо пък мен иска да захапва. Мисля да запиша "номера" с пиявици, един от които е да поставям пиавици в кратунки и да ги разпръсквам към публиката. По този начин всеки щи си вземе пиявица и ще я ползва както намери за добре. Ооо вижте ги - пиявични обици на Емо! Добре, че не съм ял, иначе щеше да ми прималее от тази гледка.
   Как ти се отразява слънцето Емил? Важното е да не стоя много време на слънце иначе коронната чакра прегрява и от там целия ми енергиен статус пада. Че ти от къде се зареждаш? От слънцето, но не и такова директно излагане на него. Тези се хванаха на врата ти, малко подобно на ухапване от Дракула. Малко ще кървиш тъкмо. Колко пиявици са хванати на врата? 2 сега и трета се впива. 
   Тази вече се напи с кръв. Да я сложим в капака. Огромна е тази пиявица. Много бързо се напи и всичко покапа с кръв. Олее тя повърна кръв. Доло има едно жабешко езеро. Там ще я пуснем пиявицата. Абонирайте се за канала ни в Ютуб. Също ако видите Емил го питайте какво е да бъдеш ухапан от пиявица. Сега ще следим кога останалите пиявици ще се пуснат от ухото на младежа. Ти не си кръводарявал скоро нали. По принцип кръводаряваш ли? Кажете чао и до нови срещи.
Назад към блога

Оставяне на коментар