Хирудотерапия при сгъстена кръв и превенция от удар

Хирудотерапия при сгъстена кръв и превенция от удар

Пиявиците - Живите Лечители: панацея за множество заболявания: ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО ТУК

   Ще покажем как върви процедурата с пиявици. Емил е добре обинтован. Това е за да се попие кръвта, която следва след пиявиците. Сега ще покажем как се сваля пиявица от тялото. Люлеем пиявките като люлка, за да се откачат. Едната вече падна, но тя се е хванала за другата. В салфетките има спирт, който лесно сваля пиявичките. Най-лесно се свалят от тялото с оцет, лимон, спирт и др. Сега ще ползваме кърпичките за да подсушим и почистим кръвта. С тази дамска превръзка кръвта ще се попие напълно, но след около 1 час ще трябва да я сменим с нова. 
   Повечето хора си поставят пиявици сами в къщи, вие защо се обърнахте към хирудотерапевт? Защото знам, че изживяването ще е несравнимо. Значи се чувстваш добре след 8 пиявици на главата? Да, чувствам се много добре, една лекота усещам. А как би описал пиявицата в духовния план? Какво според теб символизира тя? Добър въпрос. Със сигурност има пречистващи функции на грубо материално ниво. 
   Така, че ако сте за пречистване се прочистете с клизми и пиявици. А ти имаш ли клизма? Имам да, но не съм я ползвал скоро. А колко често я ползваш? Всяка седмица по 2-3 пъти. Чувстваш ли се по-добре след клизмата? Да определено. Сега можеш да влезеш във всяка аптека и едва ли ще те върнат. 
   Ще покажеш ли на хората как ставаш и се разхождаш? Цялата ти тениска е напоена с кръв, но това е риска от Хирудотерапия в парка! Превръзката обаче взе да се отпуска. 

Назад към блога

Оставяне на коментар