Как се Сваля Пиявица от Кожата - с Лимон!

Как се Сваля Пиявица от Кожата - с Лимон!

     Хайде сега да свалим пиявиците от кожата. Ползваме лимон 1-2 капки. Едната пиявица се пусна. Пуснала си е само дупето. Те имат две всмукала - предно, където е устата и задно, където се хващат за стабилност. Две три капки лимонов сок са достатъчни. Виждате как започва да се пуска от кожата. Виж мястото където се беше впила пиявицата има знака, емблемата на Мерцедес, тъй като пиявките имат три челюсти и раничката им е такава. 

     Това момче също сме му слагали пиявици на ухото, там къде са акупунктурните точки. Тази пиявица изпи доста кръв и е готова да я махнем от тялото. Можете да свалите пиявици от кожата и с оцет, сол, ракия. Но най-добре е с лимон. Капни още няколко капки. 

     Тази пиявица е много упорита и не иска да се маха. Когато ги свалим ги слагаме в буркан с чиста вода. Вижте колко лесно падат пиявиците. Тези пиявки са се напили с кръв. Според мен една капка е достатъчна за да ги отлепи. Ти ги окъпа направо. Давай, сваляй ги! 

     Тези пиявици сега не мога да ги ползвам скоро? От 3-6 месеца им трябват за да огладнеят отново. Колко броя сложихме? Десет пиявици броя аз. Сега със сълфетка попивате кръвта и увивате ухапаното. И както попивате раничките, така и увивате с превръзка. Сложете буркана на пиявиците за да не избягат. Увийте сега раничките по-стегнато за да не изтича кръвта, а да се попива. 

     Точно така, дамата сякаш цял живот е правила Хирудотерапия.
Назад към блога

Оставяне на коментар