Лечение с Пиявици - Мнения
Лечение с Пиявици - Мнения

Доставка - Кога ще пристигнат Хирудо пиявиците, които съм поръчал?

   Пиявиците и пособията за отглеждане и боравене с тях ще пристигнат с експресна куриерска доставка на следващия ден след поръчката ви.  

 

Хирудотерапия - лечение с медицински пиявици: Ще помогне ли при моята болест?

   Да, медицинските пиявици са панацея. Те помагат при почти всички заблявания. В редки случаи провеждането на лечение с пиявици е противопоказно: много ниско кръвно, бременност и анемия. Но каквато и да е болестта ви, си струва да опитате лечението с пиявици – естествен метод, не натоварва тялото с химия, не – инвазивна (щадяща) терапия, като в някой случаи Хирудотерапията може да ви спести операция. Терапията с лечебни пиявици подобрява кръвообращението и кръвооросяването, засилва имунитета на тялото и е метод за лечение, който се практикува от дълбока древност.

 

Колко броя пиявици е нужно да поставя за моята болест?

   Вида медицинска пиявица се използва за лечение от дълбока древност, не е измислен от нас, нито пък ние внасяме каквото и да е иноваторство в работата на лечебната пиявица. Пиявиците са лекарите, а не човека. Това е доказано през вековете. Като за начало препоръчваме с поставянето на 10 броя пиявици.Това е така за да не натоварите кръвообращението си с прекалено много пиявичен хирудин. Със всеки следващ сеанс можете да добавяте по 1 – 2 пиявици над 10-те. В един пълен “Лечебен Курс”  с пиявици се поставят толкова броя пиявици, колкото килограма тежите. Ако тежите 80 кг, то следва да поставите 80 броя пиявици в срок от 2 – 3 месеца. Разбира се можете да поставите и много повече, в зависимост от вашите потребности и състояние. Максимума, който е допустим при един сеанс е 40 пиявици. Най – новите тенденции в Хирудотерапията дори практикуват поставянето на 50 – 60 пиявици на един сеанс за хронични и тежки случаи. Броя пиявици се разпределят в различни точки на тялото или в една област. Така, че когато някой си мисли, че ще си сложи 2 , 3 пиявици и те ще решат здравословните му проблеми се лъже. Болестите и патологийте в човешкия организъм се трупат с години и ако сте избрали Хирудотерапия като метод за лекуване е нужно да сте постоянни и последователни в терапиите.

 

Къде да поставям пиявици за болестта си?

   Това е най-трудния въпрос в цялата Хирудотерапия. Съществуват акупунктурни точки в човешкото тяло, разположени по енергийните меридиани за всеки един отделен орган. Тези меридиани ръководят дейността на органа. Енергията, която се движи по меридианите и се събира в акупунктурните точки е тази, която бива стимулирана от пиявичната терапия. Лечението с пиявици, телесните точки на поставянето им и други характерни за хирудотерапията знания, отнемат цял живот да се научат и овладеят. Ние сме създали библиотека от информативни видеа за Хирудотерапия при дадени болести  Видеа за Хирудотерапия но не всички болести са покрити в тази информационна база. Бихте могли да се консултирате с нас по-телефон срещу заплащане като обсъдите вашия проблем подробно с нашите специалисти. След като разгледате информацията и не сте сигурни че можете да се справите сами с терапията в къщи имаме специалисти по Хирудотерапия на разположение, които да извършат поставянето на пиявиците – Хирудотерапевт услуга

 

Как стоят нещата ако желая хирудотерапевт да извърши терапията? 

   Можете да си уредите час с Хирудотерапевт.  Лечението с пиявици е много специфична дейност, която отнема години да се овладее. Тя е изкуство сама по себе си и не е за всеки. Много хора се чувстват уверени в себе си, че могат сами да я приложат, докато други се нуждаят от услугите на професионалист в тази област. Въпреки, че цената би била тройна, тъй като лечението с пиявици е лукс, който не всеки би могъл да си позволи. За някой пациенти хирудотерапията е единствения отговор. Най - добре е пътуващ хирудотерапевт да ви посети в дома ви и да извърши поставянето на пиявиците на място.

 

Колко скоро мога да повторя терапията с пиявици?

   Терапията може да се повтори най-рано 3 дни след първото поставяне. Ако сте поставили над 10 броя пиявици най – добре изчакайте една седмица преди следващата терапия. Ако сте поставили 20 и повечепиявици за сеанс, най – добре изчакайте 10 дена преди да поставите отново.

 

Желая да поръчам лечебни пиявици от Пиявица БГ. Как става поръчването ?

   Нашия онлайн магазин дава възможността да добавяте желаните от вас продукти в количката за пазаруване и по този начин да направите поръчката си. Можете да ни пишете и на ел.поща: medicinska_piqvica@abv.bg и там да поръчате вашите пиявици, пособия за отглеждането им и ползването им. 

Как става плащането ?

   Вашите медицински пиявици, които сте поръчали ще пристигнат с куриер – Еконт. Можете да ги получите на адрес или от офис на куриера. Плащането става с наложен платеж, директно на куриера. Вие ще имате възможността да проверите пиявиците си преди да ги платите и приемете пратката. Гарантирано бърза доставка на 100% живи пиявки. Хирудо – пиявиците оцеляват над 7 дневно пътуване а пътя до вас е само 1 ден. Има и възможност за плащане с карта и по електронен път.

 

Ще получа ли отстъпка в цената ако купя повече броя пиявици?

   Да правим отстъпка в цената от 8лв, при поръчка на по – голяма бройка лечебни пиявици. При закупуването на 50, 100, 200, 500, 1000 и повече лечебни пиявици цената пада значително. 

 

Аз съм хирудотерапевт и ръководя студио за хирудотерапия и спа център. Можем ли да работим заедно?

   Ние работим с ръководители на спа центрове за Хирудотерапия по няколко начина. Предлагаме на спа центровете да се възползват от отстъпката – цени на едро. Също така си сътрудничим взаимно при консултация на пациенти и извършване на хирудотерапевтичните услуги за пациента. Наши специалисти посещават спа центровете – партньори и предоставят услуга – професионална експертиза. Сътрудничеството ни със спа центровете датира от 2014 г. като хирудоцентровете и ние сме в тясна връзка и сътрудничество.

 

Колко време е нужно на пиявиците да се напият с кръв?

   Кръвопиещите пиявици от медицински тип се нуждаят от 20-50 мин за да изпият кръвта, от която се нуждаят за едно хранене. Това е и продължителността на една терапия с лечебни пиявици. При по-възръстните пациенти, времетраенето на смукане е по-дълго.Това се дължи на факта, че там кръвооросяването и кръвообращението в организма е по-забавено и в застой. Всяка медицинска пиявица се нуждае от допълнителни 10-15 мин за да се насмуче от такива пациенти.

 

Да оставим ли пиявицата сама да се пусне или да я свалим ?

   Когато се напие с кръв, всяка медицинска пиявица се пуска сама от кожата и пада. Най – добре е, да бъде оставена сама да се отлепи. Когато е достатъчно пълна с кръв, е нужно съвсем леко побутване на лечебната пиявица и тя ще падне от кожата ви. Ако искате да свалите пиявица, докато още кръвопие можете да използвате: оцет, лимонов сок, сол или спирт. Но най - добре е, когато пиявицата сама се отлепи от кожата без да бъде сваляна принудително.

 

Мога ли повторно да ползвам пиявиците си?

   Една медицинска пиявица може да се използва повторно, но само от един и същи човек ! Медицинската пиявица не предават заразни болести, тъй като тя няма възвръщателни клапани. Случай на предадени болести чрез пиявица не съществуват в историята. Въпреки всичко ние съветваме нашите  клиенти, да използват пиявиците си върху един и същ човек. За да бъде ползвана повторна, медицинската пиявица трябва да е храносмелила и преработила поетата кръв и да “огладнее”. Това се случва от 3 до 6 месеца след като се е напила.  В медицината има практика пиявиците да се считат за медицинско изделие и да се убиват след терапия. Ние не сме съгласни с тази практика и предлагаме на хората възможността да гледат пиявиците си след терапия, до момента в който ще са годни за повторна употреба. Друг вариант е пиявиците да бъдат пуснати във водоем на свобода, ако не желаете да ги отглеждате в къщи.

 

Боли ли ухапването от медицинска пиявица? 

   Ухапването от пиявица съвсем не е болезнено. Някой го сравняват със слаб ток, други с ухапване от комар, трети, че наподобява чувството на боцкане с кърфица. Докато ви хапе пиявицата чувството съвсем не е болезнено, дори някой го намират за приятно. След първите минути сензацията напълно изчезва, защото пиявицата инжектира в кръвта пълна местна упойка (болкоуспокоителни вещества). Това значи, че  няма да почувствате нищо повече, след като инжектират болкоуспокояващото вещество хирудин. Когато пиявица е поставена на място, където усещате напрежение и болка,  чувството на смукане на пиявицата е успокояващо и релаксирващо. Облекчението се усеща се като лек гъдел.

 

Използват ли се медицински пиявици във ветеринарната медицина?

   Ако имате кон, куче, котка , овце , кози , добитък вие можете успешно да прилагате Хирудотерапия върху точките на вашите животни и домашни любимци. Ветеринарната медицина често ползва пиявици за лечението на домашни животни.

 

Има ли опасност лекарствата, които приемам да попречат на терапията с пиявици?

   В много случаи Хирудотерапия с пиявици се използва като допълнение на лечението на дадено заболяване. По принцип, комбинирането на лекарства с Хирудотерапия не е опасно, но е желателно да ги спрете в периода на терапията, защото пиявиците могат да ги надушат в кръвта ви и да не пожелаят да хапят. Въпреки това има много случаи на хора приемащи лекарства  и провеждащи лечение с пиявици паралелно.

 

   Здравейте Piqvica.bg, моят приятел Г. от няколко месеца се занимава с демонология и се е оплел здраво с демони и изчадия от други деменции. Каза че му се е явил дявола и го е прокел, от тогава му излазат огромни циреи и ежедневно. Ходи по лекари - нямат физическо обяснение. Тогава той, почна да търси спасение и да ходи по църкви, василиеви молитви, врачки, магове, но няма оправия. От моя добра приятелка, която си закупи от вас лечебни пиявици за гинекологични проблеми знам, че вашите пиявици правят чудеса. От както тя се излекува чрез вашите пиявици, даже успя да забременее. Смятате ли, че ако приложи лечение с пиявици, това ще помогнали за прочистване на тялото от проклятието на Дявола, което висне над моя приятел Г. ?
 
   
   Какви са биле гинекологичните проблеми на жената и къде си е слагала пиявици?
 
Гледала е ваш клип в YouTube за вагинално лечение с пиявици. Това което ме интересува сега е дали кръвопиещите пиявици могат да помогнат и срещу циреи по тялото?
 
   Хирудо Пиявиците помагат при циреи, пъпки, липоми и акне, тъй като те пречистват кръвта, а тези проблеми са вследствие на замърсена кръв и лимфа, така, че е възможно да повлияят добре и на вашия приятел.
 
 

Хирудотерапия и лечение с пиявици - Въпроси и Отговори

Лечебни Пиявици - с Гала На Кафе * Интервю с Хирудотерапевт Доктор Венелин Кьосев * Коментар Жельомир. Купете пиявици http://piqvica.bg Моля АБОНИРАЙТЕ се за канала за народна медицина и лечение с медицински пиявици. Как живеят лечебните пиявици в диво