Указания и Инструкции за Медицински Пиявици

Указания и Инструкции за Медицински Пиявици

   Ние от Пиявица.бг сме направили за Вас образователни ВИДЕА за това: как да се грижите за вашите пиявици и как да извършите лечението във вашия дом. Вижте видео, което показва какво да направите с медицинските пиявиците, когато ги получите от куриера:

 

    Прехвърлете вашите медицински пиявици в буркан с широко гърло и го напълнете до половината с вода . Ползвайте речна, дъждовна или чешмяна вода. Използвайте парче плат и прихванете плата с ластик за гърлото на буркана. Платът трябва да е с много ситни дупчици и трябва да уплътнява буркана добре, за да не избягат вашите медицински пиявици. Отглеждайте вашите лечебни пиявици на стайна температура и в никакъв случай не ги дръжте на директна слънчева светлина. Температурата в помещението може да е в интервал от 5 – 35 градуса, но най – добрата температура е около 20 градуса. Водата сменяйте веднъж в седмицата или когато прецените, че е мръсна.  Лечебните пиявици са по-активни и готова и кръвопият през деня, затова провеждайте терапията докато е светло.

 

     За Хирудотерапия си пригответе: кърпи, дамски превръзки за попиване на кръвта и хартиено тиксо, с което да залепите превръзката към тялото. След като се напие с кръв, всяка медицинска пиявица се отлепя сама от кожата и пада. От мястото където е кръвосмукала ще “сълзи” кръв примесена с лимфа в продължение на няколко часа. Лековитите пиявици не обичат парфюми, сапуни, силни аромати, дезодоранти, лосиони и други ароматни вещества.

 

     Когато решите да провеждате Хирудотерапия е хубаво да не сте ползвали ароматизиращи субстанции върху кожата си – никакви дезодоранти, парфюми, ароматизатори, грим! Добре е да не сте взимали душ поне 24 часа преди да пристъпите към терапията с лечебни пиявици.

 

      Пригответе си съда с гладни пиявици и друг съд с вода, в който да слагате напитите пиявки. Тези, които се напият с кръв ги сложете в съд отделно от гладните пиявици или ще стане канибализъм. Пригответе си хавлия за подсушаване и поставете медицинска пиявица на мястото, където желаете да се впие. Важно е да сте спокоен, и да боравите с пиявицата внимателно. Поставената медицинска пиявица на кожата, сама си намира място, където да се впие. Оставете лековитите пиявици да се насмучат и сами да паднат. Не е желателно да махате медицинска пиявица докато кръвопие, но ако се наложи да я свалите от кожата, я полейте с оцет, лимон, спирт или гореща вода и тя ще се пусне.

 

     Спазвайте диета няколко дни след проведеното лечение с пиявици. Приемайте главно растителна храна, ограничете животинските продукти. Не е препоръчително да се яде месо и да се пие алкохол три дена след хирудо – терапия. Добре би било ако намалите приема на кафе и цигари първата седмица след сеанса с пиявици. Спазвайки тези препоръки, новата кръв която ще образува организма ви ще бъде с по – добри показатели и по – чиста, което ще благоприятства доброто ви здраве. Цени за покупка на лечебни пиявки от Piqvica.bg

     Вижте друга СТАТИЯ за това как да се грижите за вашите пиявици и да извършите терапия в домашни условия.

Акупунктурни точки за Хирудотерапия и поставяне на медицинските пиявици. Хирудо точки за лечение с пиявици.

прочети още

Хирудотерапията - лечението с медицински пиявици се практикува от дълбока древност при лечението на различни болести и заболявания. Ето някой от проблемите при които пиявиците могат да помогнат:

прочети още

Медицинските пиявици са екзотични животни, които са перфектни за домашни любимци. Те се отглеждат лесно, подобно на рибките - в аквариум или в съд с вода. Имат интересно поведение, начин на живот и украска. Лечебна пиявица е екзотичен домашен любимец, който е подходящ за отглеждане от любители на животните от всякаква възръст.

прочети още

Отглеждане на медицински пиявици в съд с вода. Как да се грижим за лечебните пиявици? Хирудотерапия в къщи - Как да се подготвим за лечение с пиявици в домашни условия?

прочети още

Защо да Поръчам Медицински Пиявици от Пиявица бг? Пиявици Бг - продажба на медицински пиявици за Хирудотерапия и лечение с пиявици.

прочети още

Как и с какво се храни медицинската пиявица?

прочети още

Самолечение с пиявици при липоми и бучки на главата. Лечебните пиявици помагат за разбиването на доброкачествени тумори и подкожни мастни образувания.

прочети още

Как да се подготвим за Хирудотерапия и посещение на практикуващ хирудотерапевт?

прочети още

Лечение на стерилитет и безплодие с медицински пиявици поставени във вагината - Вагинална Хирудотерапия

прочети още

Лечение на зъбобол и възпаление в устната кухина с пиявици

прочети още

Лечение на хронична венозна недостатъчност с медицински пиявици

прочети още

Хирудотерапия - Лечение с пиявици в арабската медицина

прочети още

Хирудотерапия - поставяне на пиявици за лечебни цели в древността и днес

прочети още

Как протича Хирудотерапията в къщи - терапия с пиявици.

прочети още

Лечение с пиявици на Орхит

прочети още

Хирудо точки и акупунктурни зони за поставяне на медицински пиявици и Хирудотерапия

прочети още

Ползването на медицински пиявици в Офталмологията

прочети още

Защо лечебните пиявици не искат да се захващат за кожата и да кръвопият?

прочети още

Лекуват ли лечебните пиявици инсулт?

прочети още

Какво е характерно за поведението на медицинските пиявици през зимата и студените месеци? Активна ли е пиявицата и храни ли се през студения сезон?

прочети още

Отпушване на чакрите с помощта лечебни пиявици

прочети още

Пиявица определение - Медицинската Пиявица е плосък червей, който се храни с кръв.

прочети още

Хирудотерапия - Лечение с Медицински Пиявици в България. Пиявици в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Видин, Гоце Делчев, Смолян, Пазарджик, Несебър, Слънчев Бряг, Поморие, Приморско, Свети Влас.

прочети още
/div>