• Начало »
  • Пиявици.Бг - Международен Доставчик на Лечебни Пиявици тип Hirudo Medicinalis
Пиявици.Бг - Международен Доставчик на Лечебни Пиявици тип Hirudo Medicinalis
Пиявици.Бг - Международен Доставчик на Лечебни Пиявици тип Hirudo Medicinalis

За Piqvica.bg - международен дистрибутор и доставчик на медицински пиявици

Пиявица.бг е доставчик на живи медицински пиявици от вида “Hirudo Medicinalis” (Хирудо Медисиналис) за България, Европа и целия свят. Ние работим с био – ферми специализирали в отглеждането на медицински пиявици, осигуряващи повечето от пиявиците ползвани за Хирудотерапия в медицинските заведения по света.

Занимаваме се с доставка на медицински пиявици и пособия нужни за отглеждането им в домашни условия от 2013 година и сме едни от малкото, които осигуряват пиявици на хора от широката публика, медицински заведения и медицински лица. Пиявиците, които доставяме са отлично качество, а нашите цени са най – изгодните в цяла Европа. Работим с поръчки на дребно и на едро.

Медицинските пиявици се поддържат в чиста и стерилна среда, като доставчиците непрекъснато инвестират в технологии като ултравиолетова стерилизация с активирано усвояване на въглерод. С тези процеси се гарантира, че медицинските пиявици са от най – висок клиничен стандарт.

Хирудотерапията и ползването на лечебни пиявици се възражда и този древен метод за лечение намира все повече почитатели по цял свят. Лечението с пиявици се практикува с успех от всеки – както от хора, решили да се лекуват с пиявици в къщи, така и в специализирани болници, където лекуват всевъзможни заболявания и проблеми с тях.

Използването на лечебни пиявици има доказан ефект при облекчаването на болката и симптомите на заболяването. Работим също с ветеринарни клиники, където употребата на пиявици намира все по – широко приложение. Закупуването на медицински пиявици от Пиявица бг ви гарантира най – високо ниво на обслужването и стандарт за качество. Можете да бъдете сигурни, че пиявиците които поръчате, ще пристигнат живи и в отлично състояние – гладни и готови да ви лекуват.

Цени на медицински пиявици. Цена при поръчки на едро и дребно:

Цена за 1 брой Малка медицинска пиявица – 8 лв. (козметична)

Голяма пиявица – 10 лв.

Среден размер пиявица - 9 лв

Бременна пиявица - 14 лв

10 пиявици – 90 лв.

20 бр пиявици – 180 лв.

50 броя пиявици – 360 лв.

100 бр. – 700 лв.  

200 бр. – 990 лв  

300 бр. – 1150 лв

400 бр. – 1300 лв

500 бр. – 1450 лв